Юлия Юргакиева ще бъде новият изпълнителен директор на  Агенцията за

...
Юлия Юргакиева ще бъде новият изпълнителен директор на  Агенцията за
Коментари Харесай

Юлия Юргакиева оглавява Агенцията за събиране на вземанията

Юлия Юргакиева ще бъде новият изпълнителен шеф на  Агенцията за събиране на вземанията, част от водещата в Европа компания за изкупуване на вземания - норвежкият B2Holding. Досегашният шеф “Корпоративни и обезпечени вземания ” на сдружението ще поеме публично поста от 1 май и ще размени Димитър Бончев, който се отдръпва след 8 години в мениджмънта на компанията и 15 години в бранша на ръководство на вземания. Промяната следва да бъде отразена в Търговския указател.

“Привилегия и отговорност е да поема ръководството на жизнеспособна, с висока ликвидност и добре капитализирана компания. АСВ има потенциал да затвърди ролята си на основен участник на пазара на ръководство на вземания. Целта ни е да сме приближен сътрудник на нашите клиенти и мост сред кредиторите и клиентите с необслужвани отговорности, намирайки решения и за двете страни, употребявайки всички съвременни технологии за задачата ”, разяснява Юлия Юргакиева. 

Тя започва работа в АСВ през 2013 година като в началото е началник на отдел “Съдебни вземания ”. Под нейно управление отделът последователно се разраства до дирекция с близо 100 души личен състав. След това е шеф “Корпоративни и обезпечени вземания ”. Тя е магистър по право от Софийския университет “Свети Климент Охридски ”. 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР